Devolucions

Devolucions de productes

Si no quedes satisfet amb la teva compra tens la possibilitat d’efectuar la devolució dels productes adquirits. Per a això hauràs d’enviar un correu electrònic a info@fustam.cat en un termini màxim de 14 dies naturals des de la data de recepció de la compra. Només s’acceptaran aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en què es van lliurar amb tots els embolcalls dels productes i sense utilitzar.

El reemborsament inclourà tant el cost dels productes com les despeses d’enviament inicials. No obstant això exclourà les despeses addicionals de l’enviament inicial, en cas de modalitat d’enviament no habitual o lliurament urgent, així com les despeses de devolució de la mercaderia. El reemborsament s’efectuarà pel mateix mètode de pagament utilitzat per a la compra inicial.

Ens esforcem a embalar la teva compra el millor possible encara que pot succeir que durant el transport la teva comanda resulti danyada. Si aquests danys són visibles en l’embolcall et preguem que ho remarquis a l’albarà de lliurament de la companyia transportista en el moment d’acceptar la compra i posteriorment ens contactis perquè et gestionem el lliurament de nou.

Si descobreixes els danys un cop rebut el paquet tens set dies per fer la reclamació pertinent. Tant en aquest cas com si et vam enviar algun producte que no correspongui amb la teva comanda, nosaltres correrem amb les despeses d’enviament.

Si tens algun dubte estarem encantats d’ajudar-te. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre mail info@fustam.cat o trucar-nos a la nostra botiga de Barcelona al telèfon 93 165 10 22 de dilluns a dissabte de 11h a 14h i de 16: 30h a 20: 30h.