Qui som?

Vam inaugurar Fusta’m el 17 de setembre del 2010 amb la clara idea de crear un projecte doble: d’una banda, una botiga dirigida als amants dels mobles, les làmpades i els objectes d’altres temps. I per l’altra, un espai per a la fusteria de disseny, l’interiorisme i la restauració personalitzada.

 

LA BOTIGA

A Fusta’m hi pots trobar mobiliari, il·luminació i altres elements decoratius ideals per vestir un espai. Venem objectes que descobrim durant els nostres viatges, sempre seguint l’estètica dels 50’, 60’ i 70’s. Cada una de les peces ha passat abans pel nostre propi taller de restauració i fusteria, ja sigui per una lleugera neteja o bé per una reconstrucció d’importància.

A Fusta’m no només venem sinó que també lloguem material per atretzar events i/o produccions audiovisuals diverses.

 

EL TALLER

A Fusta’m comptem amb el nostre propi estudi de fusteria, de disseny d’interiors i de restauració.

Ens agrada fer possible els teus somnis, intentant sempre deixar-hi el nostre personal segell d’identitat. Treballem directament amb el client partint d’una idea inicial, assessorant i duent a terme el projecte fins la instal·lació final, ja sigui per un espai integral o per un moble singular.

També col·laborem amb estudis d’interiorisme i empreses d’events en el desenvolupament i fabricació dels seus projectes.

Al taller de Fusta’m, a més de posar a punt els nostres propis productes, també oferim al client el servei de restauració. Podem recuperar l’estat original dels teus objectes o donar-los una segona vida.