Qui som

Fa 10 anys vam emprendre Fusta’m, un projecte personal que ha anat creixent i madurant amb nosaltres. En aquest temps, hem après a donar valor als dissenys locals, ens hem acostat més als creadors de proximitat i hem anat trobant, de manera molt orgànica, els mobles, objectes i productes que ens defineixen.

Ens interessen les dècades dels 50 als 80, les identitats propies i la tradició. I també ens segueix agradant buscar als mercats per tornar a posar en valor objectes decoratius, llums i mobles.

LA BOTIGA

La nostra botiga està situada al bell mig de Barcelona, tocant el MACBA i la Plaça Universitat. Sempre hem format part del Raval, barri amb el que estem implicats i del que participem activament del seu teixit comercial.

Volem que entrar a Fusta’m sigui un viatge als records i amb les nostres Modernitats del Segle XXI generem petits ambients que canvien constantment, ja que són peces úniques. A banda, però, hi trobareu també els Clàssics de Fusta’m, les nostres col·leccions de peces permanents i, sota comanda, podreu encarregar les unitats que necessiteu.

Si us agrada el que veieu al nostre web i a les nostres xarxes socials, veniu a visitar-nos a la botiga on hi descobrireu molt més i us podrem aconsellar, orientar i informar en tot allò que necessiteu.

A banda del nostre horari d’obertura habitual al públic, oferim una atenció més personalitzada a tots els clients que ens demanin cita previa via telèfon o xarxes socials.

EL TALLER

Fusta’m Studio és el nostre taller de mobles únics d’autor i fets a mida, adreçat a particulars, comerços o atrezzistes de rodatges, obres teatrals i esdeveniments diversos.