Qui som

En el 2010, vam emprendre Fusta’m shop Barcelona, un projecte personal que ha anat creixent i madurant amb nosaltres. Ens interessen les dècades dels 50 als 80, les identitats propies i la tradició, i en aquest temps, hem après a donar valor als dissenys locals, ens hem acostat més als creadors de proximitat. També seguim trobant tresors als  mercats per tornar a posar en valor objectes decoratius, llums i mobles.


LA BOTIGA

La nostra botiga està situada a Barcelona, tocant el MACBA i la Plaça Universitat. Sempre hem format part del Raval, barri amb el que participem activament del seu teixit comercial.

Volem que entrar a Fusta’m shop Barcelona sigui un viatge als records generant petits ambients que canvien constantment. A banda,  hi trobareu les nostres col·leccions permanents de peces tradicionals, que es porten fabricant artesanalment des dels anys 50  i, sota comanda, podreu encarregar les unitats que necessiteu.

Si us agrada el que veieu al nostre web i a les nostres xarxes socials, veniu a visitar-nos a la botiga on hi descobrireu molt més i us podrem aconsellar, orientar i informar en tot allò que necessiteu.

Fusta’m posa tot el seu catàleg de mobiliari i productes a disposició dels professionals especialitzats en rodatges i esdeveniments per a lloguer.