Preus i forma de pagament

Els preus dels productes d’aquesta web es visualitzen amb el 21% d’IVA inclòs. Les despeses de transport no estan incloses en el preu però s’afegeixen al final del procés de compra depenent de l’elecció del mètode d’enviament.

 

Targeta de crèdit

visa visaelectron mastercard

 

Paypal

És possible pagar sense haver de registrar-se a la seva web. Un cop escollit Paypal com a mètode de pagament, segueix les instruccions que et marcarà el propi sistema i podràs pagar amb la targeta de crèdit en un entorn 100% segur.

paypal

 

Transferència

En seleccionar transferència bancària com a mètode de pagament, la teva compra quedarà en estat pendent fins que es confirmi el rebut del pagament. Recorda que un cop realitzat la comanda, tens un termini de 7 dies per fer el pagament del mateix. En el moment de realitzar la transferència, no oblidis indicar el número de comanda, el teu nom i cognoms. En cas que no rebem l’ingrés o una confirmació d’aquest dins del termini estipulat, procedirem a cancel·lar la compra.

Després de confirmar el pagament, la comanda es considerarà efectiva i els terminis de lliurament començaran a comptar a partir d’aquesta data. Atès que les transferències entre diferents entitats bancàries solen trigar uns dies, és aconsellable que ens enviïs un comprovant de la transacció a info@fustam.cat per tal d’accelerar l’enviament.

Per agilitzar i assegurar les transferències rebudes des de l’estranger, no t’oblidis utilitzar els nostres codis BIC i IBAN. Les transferències s’han de fer al següent compte:

banc-sabadell

Beneficiari: Fusta’m Shop
Banc: Banc Sabadell
Compte:0081 7014 30 0001232526
IBAN:ES02 0081 7014 30 0001232526
BIC/SWIFT:BSAB/ESBB