Preus i forma de pagament

Els preus dels productes d’aquesta web es visualitzen amb el 21% d’IVA inclòs. Les despeses de transport no estan incloses en el preu però s’afegeixen al final del procés de compra depenent de l’elecció del mètode d’enviament.

En aquest web pots pagar amb targeta de crèdit, transferència bancària o Paypal. Ho sentim però no acceptem targetes American Express ni el pagament contra reemborsament.

 

Targeta de crèdit

Paga amb la targeta de crèdit / dèbit Visa o Mastercard amb totes les garanties mitjançant la passarel·la de pagament virtual del web del Banc Sabadell.

iconos_metodo_pago  OK_verde1                          americanexpress Cruz_roja

 

Paypal

PayPal és un sistema de pagaments en línia amb el qual podràs realitzar les teves compres sense necessitat d’introduir les dades de la teva targeta o del teu banc. És un procés còmode i ràpid. Només cal crear el teu compte en www.paypal.es.

D’altra banda, també és possible pagar sense haver de registrar-se a la seva web. Un cop escollit Paypal com a mètode de pagament, segueix les instruccions que et marcarà el propi sistema i podràs pagar amb la targeta de crèdit en un entorn 100% segur.

icono_paypalOK_verde1

 

Transferència

En seleccionar transferència bancària com a mètode de pagament, la teva compra quedarà en estat pendent fins que es confirmi el rebut del pagament. Recorda que un cop realitzat la comanda, tens un termini de 7 dies per fer el pagament del mateix. En el moment de realitzar la transferència, no oblidis indicar el número de comanda, el teu nom i cognoms. En cas que no rebem l’ingrés o una confirmació d’aquest dins del termini estipulat, procedirem a cancel·lar la compra.

Tras confirmar el pagament, la comanda es considerarà efectiva i els terminis de lliurament començaran a comptar a partir d’aquesta data. Atès que les transferències entre diferents entitats bancàries solen trigar uns dies, és aconsellable que ens enviïs un comprovant de la transacció a info@fustam.cat per tal d’accelerar l’enviament.

Per agilitzar i assegurar les transferències rebudes des de l’estranger, no t’oblidis utilitzar els nostres codis BIC i IBAN. Les transferències s’han de fer al següent compte:

sabadell  OK_verde1

Beneficiario: Fusta’m Shop

Banco: Banc Sabadell
Cuenta: 0081 7014 30 0001232526
IBAN: ES02 0081 7014 30 0001232526

BIC / SWIFT: BSAB/ESBB