Transports i despeses d’enviament

En finalitzar la compra hauràs d’indicar una adreça a la qual enviar la teva comanda. Si ho prefereixes, també podràs seleccionar l’opció de “recollida en botiga”. Aquesta modalitat de compra no té costos de transport associats, però hauràs de venir a la botiga física a recollir la comanda personalment.

Les despeses d’enviament no estan contemplades en el preu i seran afegides en el moment de finalitzar el pagament. Per facilitar el procés de compra disposem de tarifa plana per als enviaments, de manera que el preu és fix independentment del pes, dimensió o nombre d’articles que hagis comprat. Compris el que compris, per exemple a Espanya peninsular i Balears, només costen 5,5 €.

Les comandes les preparem i enviem a les 24 hores següents a la confirmació del pagament i s’envien i reben en dies laborables. A aquest termini hauràs d’afegir el transport de la teva comanda. Per posar-te un exemple, les comandes a Espanya península es reben a les 48 hores posteriors a la compra. ¡Compres dilluns i ho reps el dimecres!

Per tal d’oferir els millors preus de transport, els enviaments a les illes Canàries, Ceuta, Melilla i fora de la Unió Europea estan desactivades. Si vols fer una compra des d’aquests llocs contacta’ns i et cotitzarem el transport més econòmic i convenient per a tu. No fem enviaments a apartats postals.

Aquí tens els terminis de lliurament, els països als quals enviem i els seus preus:

( TABLA CON LOS PAISES Y PRECIOS)

Seguiment d’enviaments

A Fusta’m treballem amb Dynamic Exprés per als enviaments a Espanya peninsular, Correus Express per als enviaments a Balears i Seur per als enviaments a la Unió Europea. Ho sentim però no fem enviaments a Canàries, Ceuta o Melilla. Així mateix ens reservem el dret de cancel·lar comandes a zones ultraperifèriques comunitàries, illes etc.

L’empresa transportista farà el lliurament de la teva compra a la direcció seleccionada, entre les 9 i 17 hores, només en dies laborables. En el procés de compra hauràs de facilitar una adreça de lliurament i un telèfon i també podràs indicar anotacions addicionals com horari preferit, telèfon de contacte, etc. Per tal d’assegurar el lliurament en el termini desitjat et preguem que prestis atenció en omplir les teves dades ja que no ens fem responsables per les demores o complicacions que puguin haver en el lliurament a causa de dades errònies o incompletes.

Un cop enviada la teva compra rebràs un correu electrònic amb el número de seguiment del teu enviament, el telèfon de la companyia transportista i la data prevista per al lliurament. Fes servir aquesta informació per conèixer en tot moment l’estat de la teva compra via web o telefònica.

No sempre és possible realitzar el lliurament en un primer intent. En aquest cas l’empresa transportista et trucarà per telèfon per acordar una nova data/hora de lliurament i en cas de no poder contactar deixarà un albarà amb tota la informació oportuna per poder sol·licitar un nou lliurament. És la teva responsabilitat gestionar el lliurament amb l’empresa transportista ja que després de 5 dies al magatzem el transportista ens retornarà la teva compra. Recorda que amb el nombre de seguiment que t’haurem enviat per correu electrònic podràs gestionar en tot moment el lliurament de la teva compra directament amb l’empresa transportista.